ontspan-klank-qigong

Ben je toe aan een adempauze en wil je weer even opladen? Stress afvoeren en ontdekken hoe je met eenvoudige oefeningen jouw leven moeitelozer maakt? Of gewoon een dag heerlijk genieten van de effecten van klank en qigong om terug te keren naar wie je in essentie bent?

Kom dan naar de ‘Kom weer bij jezelf’ dag op zaterdag 11 augustus.

“De as van het wiel staat stil en het wiel draait” geldt ook voor ons leven. Voor de meesten van ons geldt dat we ergens op het wiel leven en daardoor hard in de rondte draaien. Met stress, vermoeidheid en onbalans als gevolg. En zoals je weet werkt dat door in alle aspecten van je leven.

We nodigen je uit jouw aandacht in de as te trekken om zelf te ontdekken dat dit groot verschil maakt. Het leven komt meer in flow, het gaat moeitelozer, je hebt minder bevestiging nodig en ervaart meer vertrouwen.

Je ontdekt dat wanneer jij in het leven vertrouwt, het leven jou ondersteunt.

met Jeanine van Weert en Wabke Bouman

Jeanine werkt met klank en stem. Het is verrassend hoe krachtig de resonantie van klank helpt om weer bij jezelf te komen.

In haar praktijk begeleidt ze mensen voor wie het leven even niet stroomt. Dat kan zijn in verband met ziekte, een writers block, een onderneming die stagneert et cetera.

Het mooie van klank is dat je eigenlijk weinig hoeft toe te voegen. De klanken doen het werk terwijl je als begeleider je opent voor de informatie welke klanken je nu het beste verder kunnen helpen.

Jeanine werkt onder meer met klankschalen, drums, ratels en gong. Zij heeft bovendien een geschoolde stem waarmee het nog makkelijker wordt om in een staat van diepe ontspanning en overgave te komen. Die staat waarin ons zelfherstellend vermogen wordt geactiveerd en je hele systeem zich kan bewegen naar een nieuwe balans.

Wabke werkt met qigong en heeft jarenlange ervaring in healing, bewustzijnsontwikkeling en meditatie. Qigong is een Chinese gezondheidsleer waarin zachte bewegingen gecombineerd worden met inzet van een positieve mindset. Dit activeert het zelfherstellend vermogen van lichaam en geest.

Wanneer je gaat ervaren dat alles energie is, wordt het leven een stuk gemakkelijker. Dan is vanzelf duidelijk wat bijdraagt aan je welzijn en wat niet. En kun je dus ook echt je leven in eigen beheer nemen. Je kunt niet alle omstandigheden in het leven veranderen, maar wel hoe jij ermee om gaat.

De bewegingen en oefening van Qigong zijn heel verzorgend, verzachtend en het geeft blijdschap en rust.

Wabke qigong chikung Den Haag

Wat deze dag je geeft

  • Ontspanning en rust
  • Heldere geest en nieuwe inspiratie
  • Energie gaat weer stromen
  • Opladen van nieuwe energie
  • Ervaring van je verbonden voelen
  • Praktische en eenvoudige oefeningen om op ieder moment van de dag terug te kunnen keren naar een staat van ontspanning en rust
  • Praktische oefeningen voor lichamelijk welbevinden

Praktische informatie

Wanneer?

zaterdag 11 augustus 2018
van 9.30 tot 17.00 uur

Locatie: Beek-Ubbergen (bij Nijmegen)

Jouw bijdrage: € 148,-; tot en met zondag 29 juli geldt een vroegboekkorting: je betaalt dan  € 98,- in plaats van € 148 !

Dit is inclusief lunch.

Wil je je opgeven of wil je eerst meer informatie? Stuur dan een mailtje naar: info@jeaninevanweert.nl of bel: 06-23157790