Over mij

Het is verrassend krachtig wat klank voor jou kan betekenen als je meer zelfvertrouwen wilt en dichter bij jezelf wilt komen.

Ik ben Jeanine van Weert, klankhealer. Ik werk met energie en klank van klankschalen, gong, ratels, trommels én mijn stem. Ik help jou om weer meer zelfvertrouwen te krijgen, meer ruimte te ervaren en in contact te komen met jezelf.

In mijn werk vond ik vaak geen voldoening. Ik voelde weinig uitdaging of ik had heel andere inzichten dan mijn collega’s. Dat was niet bepaald goed voor mijn zelfvertrouwen. Ondertussen was ik naast mijn werk druk bezig met zingen en reizen. Daarnaast deed ik veel vrijwilligerswerk. Iedereen kon een beroep op me doen en onbewust vroeg ik er weinig voor terug. Maar ik kon er niet écht van genieten. Altijd het gevoel, is dit het nu? Waar is dat luikje waardoor ik echt bij mezelf kom?

De ommezwaai

Het leven gleed zo aan mij voorbij totdat mijn ouders vrij plotseling overleden. Ik was moe, voelde me niet gehoord en trok me steeds meer terug. Tot ik besloot om op zoek te gaan naar mijn passie. En die vond ik in de klank.

In Indonesië was ik al gefascineed geraakt door de klanken van de gamelan. Terug in Nederland maakte ik mijn eerste klank-ligconcert mee. Ik was zó nieuwsgierig naar de instrumenten dat ik het eerste deel alleen maar met de instrumenten bezig was, De jaartraining Soundfulnesswas voor mij een logisch vervolg. Ik was in die tijd (2011) ook begonnen met een massagepraktijk en merkte dat ik ook tijdens de massage steeds vaker klankschalen ging gebruiken: ook een vorm van klankmassage!

De hulp van klank

Klank heeft mij enorm geholpen om de dingen weer met plezier te doen, om ruimte en zelfvertrouwen te krijgen en mijn grenzen aan te geven. Mijn inzichten die ik kreeg door meditatie, energiewerk (o.a. Reiki, Quantum Touch, Soul Body Fusion), werken met chakra’s, klankschalen en gong hebben mij enorm geholpen.

Zo zeer dat ik het luikje gevonden heb! Ik ben vrolijker, sta veel meer onbevangen in het leven en laat me niet meer zo snel uit het veld slaan. Ik ben blij met de persoon die ik ben !

En dat gun ik iedereen! Daarom wil ik jou graag helpen zodat je zelf ook weer meer ruimte ervaart en dichter bij jezelf komt.