Soulbusiness

Hoe klank & coaching je innerlijk leiderschap versterken

Wil jij weer vanuit vertrouwen ondernemen en niet vanuit angt? Vanuit flow de juiste stappen zetten naar een succesvol en gelukkig ondernemerschap?

Je bent ondernemer geworden om al je passie en kennis in je bedrijf te stoppen. Om dat te doen waar je goed in bent en waar je energie van krijgt. Waar je niet het gevoel hebt dat je aan het werk bent. Maar soms loopt het even niet zo lekker. Het lukt niet zoals je wilt, het ondernemen gaat steeds krampachtiger. Angst komt boven: maak ik nog genoeg winst, doe ik nog wat ik echt wil. Kan ik het wel. Kortom: stilstand en twijfel en je weet even niet hoe je dat gevoel kunt doorbreken. Hoe je weer in je kracht komt.

Ik coach jou om je innerlijk leiderschap te versterken. Zodat je weer vanuit lichtheid en liefde in flow komt en ontspannen in en aan je mooie bedrijf kunt werken.

Dat doe ik door coaching waarbij ik ook klank (o.a. klankschalen) gebruik. Want klank brengt jou door ontspanning in een diepere bewustzijnslaag. Klank brengt jou direct bij je gevoel, zonder tussenkomst van je mind. Je voelt weer de verbinding met jezelf en met wat er in jou leeft. Waardoor je weer met vertrouwen en in flow de juiste stappen kunt zetten naar een succesvol en gelukkig ondernemerschap.

Wil jij ook aan de slag met coaching en klank? Stuur een mailtje naar info@praktijkmeander.nl of bel 06 23157790 voor een eerste kennismaking. Ik kijk ernaar uit om jou weer in je kracht te zetten!